17 martie 2018

Purceluși în Pături

Azi soțul s-a pus la meșterit în bucătărie, și nu prea am cum să fac mâncare. Pizza am mâncat aseara, deci ce să mâncăm? Ceva de luat în mână și fără prea multă pregătire? Caut rapid prin frigider și găsesc cârnați "cabanoși," și în congelator un aluat de pizza de la Lidl.

Purceluși în Pături!

Mama îi făcea de multe ori ca gustare sau pentru mesele de părtășie la biserică, dar cu cârnăciori micuți. Se poate și cu crenvurști, dacă așa îți plac (mie nu).

Se taie aluatul fâșii și se rulează pe fiecare cârnăcior. Se așează toate pe o tavă, se ung cu ulei sau ou, și la cuptor cu ei! Atât.


Dacă stau la căldură, de ce ar avea nevoie de pături? hmm... Până mă gândesc la problema asta, sunt gată de hălit și nu mă mai interesează răspunul. Yummy!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu